Standart
Ürün Özellikleri
  • Genişlik / Çap 140 cm
  • Uzunluk 155 cm
  • Yükseklik 75 cm
  • Kalınlık 3 mm
  • Manşon 1¼ "
  • Kapak 40 cm
  • Kapasite 3500 Litre
  • Çalışma Sıcaklığı -5°C +60°C

3.5 Ton Yatay Polyester Depo

Depolama ürünlerinin teknolojileri her geçen gün gelişmektedir. Bu hususta depolama ürünü kullanıcılarının da ihtiyaçları gelişmektedir. Ayrıca depolama ürünleri uygun fiyatlarıyla da ön plana çıkmaktadır. Uygun fiyatlı olduğu için çevremizdeki evlerde ve sanayilerde bu depoların kullanıldığını görebiliriz. Sanayi alanında kullanılan depoların bir yerden farklı bir yere sevk edildiğini de ara ara görmekteyiz. Bizler depolama ürünleri üreticisi olarak ürünlerimizi sürekli olarak inove etmekteyiz. Kullandığımız ve geliştirdiğimiz üretim sistemleri sayesinde ürettiğimiz depolama ürünleri çok farklı ihtiyaçlara da çözüm olabilmenin yanında oldukça dayanıklı ve uzun ömürlüdür. 

Kullanıcısına 3.5 ton kullanım hacmi sağlayan yatay bir tasarıma sahip olan modelimizin genel kullanım amaçlarına baktığımızda; katı veya sıvı, kimyasal veya gıda fark etmeden hatta bazı gazlarında depolaması bu depolarda yapılabilir. Depolanan içeriklerin muhafaza edilmesi, kullanıcısı isterse depolanan içeriğin sevk edilmesine imkan tanıyan, depolanmış olan içeriğe ihtiyaç olduğunda, deponun tahliye vanası kullanılarak içeriğin tahliye edilmesini sağlayan araçlardır. Yatay tasarıma sahip bu modelimizin imal edildiği hammadde olan polyester sayesinde kimyasal dayanıklılığı da oldukça yüksektir. Bu dayanıklılığı bilindiği için sanayiler ve kimyasal madde üreticileri tarafından yoğun olarak kullanılmaktadır.

Bir üretici olarak ürettiğimiz tüm depolama ürünlerinnin garantisini sağlamalıyız. Keza yaptığımız ÜR-GE çalışmaları sayesinde üretmiş olduğumuz tüm depolama ürünlerine güveniyor bu yüzden de iki yıl boyunca tüm depolama ürünlerimiz imalat hatalarına karşı firmamız garantisi altındadır. Garantisinin yanı sıra tüm depolama ürünlerinde olduğu gibi bu depo modeli de istediğiniz renk paletinde üretilebilmektedir. Farklı renklerde depolama ürünü kullanmak farklı içerikler üreten markalar için önem arz etmektedir.

3.5 Ton Yatay Polyester Depo Hammadde Özellikleri

Depolama ürünleri sektöründe 1986 yılında başladık. O günlerden bugüne kadar süregelen tecrübemiz sayesinde bizler, depolama ürünleri üretilebilecek kaliteli hammaddeleri seçtik. Bu seçimi yaptığımız ÜR-GE çlaışmaları kapsamında seçtik. Bu çalışmalar kapsamında mühendislerimiz, pek çok farklı hammaddeyi incelediler ve depo üretimine en uygun üç hammadde buldular. Söz konusu hammaddelerden bir tanesi de yatay tasarıma sahip olan modelimizin de imal edildiği polyesterdir. Polyester, son teknoloji üretim sistemleri ile işlenerek hatasız ve dayanıklı bir şekilde 3.5 ton hacme sahip depolar üretilmektedir. Yüksek kaliteden yapılan su deposu ürünleri dayanıklı ve uzun ömürlüdür. 

Yatay tasarıma sahip olan ve kullanıcısına 3.5 ton kullanım hacmi sunan modelimizin imal edildiği hammadde olan polyesteri elde etmek için polyester reçine ve cam elyaf kullanılmaktadır. Elde edilen ana malzeme, özel yapıştırıcılar aracılığı ile depo tasarımına dikkat ederek birleştirilir ve sonucunda bu modeli üretmekteyiz. Üretim şekline sayesinde modelimiz kullanılacağı veya kurulacağı konumda da üretilebilmektedir. Eğer ekstra olarak modelin kimyasal dayanıklılığının artırılması talep edilirse, modelin üretim reçetesine ek olarak izoftalik ile epoksi esaslı vinilester reçine katılmaktadır. 

Yüksek kimyasal dayanıklılığa sahip olan modelimizin UV yalıtımı bulunmaktadır. UV yalıtım ise hammaddesi olan polyesterden gelir. UV yalıtım sayesinde içerisine içerisine zararlı ışınlar girmez ve bu sayede herhangi şekilde yosun veya türevi mantar oluşumu görülmez. 

3.5 Ton Yatay Polyester Depo Teknik Özellikleri

Modelimizde bulunan ve göze çarpan ilk teknik detay, deponun yatay bir tasarıma sahip olması ve 3.5 ton kullanım hacmine sahip olmasıdır. Yatay bir tasarıma sahip olması sayesinde depolanan içerikler çok daha rahat nakliye edilebilir. Bu özelliği sayesinde birçok seyyar araç içerisinde kullanılmaktadır. Ayrıca modelimiz ebat çeşitliliği içerisinde küçük bir hacme sahiptir. Çünkü polyester hammadde ile ürettiğimiz depolar 100 tona kadar üretilebilmektedir. Küçük bir hacme sahip olan depolarımız gibi bu depo da kolayca temizlenebilir. Deponuzu temizlerken kokusuz, ağır kimyasal içermeyen ve depolanan içerikle hiç bir şekilde tepkimeye girmeyecek bir temizleyici seçmeniz önerilmektedir. Ayrıca temizlik yaparken tazyikli su ve fırça kullanılabilir. Modelimizin teknik detaylarına odaklanacak olursak; uzunluğu 140 santimetre, yüksekliği 75 santimetre, genişliği 140 santimetre, malzeme kalınlığı 3 milimetre ve kapak çapı 40 santimetre çapındadır. 1 tonluk su deposu ve 4 tonluk su deposu özelliklerini ve detaylarını da incelemek isterseniz, detaylıca inceleyebilirsiniz.

Değerlendirmeler
Polyester Yatay Depolar
3.5 Ton Yatay Polyester Depo
Adet
Diğer Ürünler
400 Lt Polyester Yatay Su Deposu Polyester Yatay Depolar 400 Lt Yatay Polyester Depo 8.480,00 ₺ İncele
500 Lt Yatay Polyester Su Deposu Polyester Yatay Depolar 500 Lt Yatay Polyester Depo 9.525,00 ₺ İncele
750 Lt Yatay Polyester Su Deposu Polyester Yatay Depolar 750 Lt Yatay Polyester Depo 11.650,00 ₺ İncele
1 Ton Yatay Polyester Su Deposu Polyester Yatay Depolar 1000 Litre Yatay Polyester Depo 13.315,00 ₺ İncele
1 Ton Elips Polyester Su Deposu Polyester Yatay Depolar 1 Ton Elips Polyester Depo 13.315,00 ₺ İncele
1.5 Ton Yatay Polyester Su Deposu Polyester Yatay Depolar 1.5 Ton Yatay Polyester Depo 17.650,00 ₺ İncele
2 Ton Yatay Polyester Su Deposu Polyester Yatay Depolar 2000 Litre Yatay Polyester Depo 20.245,00 ₺ İncele
2 Ton Elips Polyester Su Deposu Polyester Yatay Depolar 2 Ton Elips Polyester Depo 20.245,00 ₺ İncele
Loading...