Toprak Altı Mazot Tankı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

TOPRAK ALTI MAZOT TANKI VE FİBERGLAS YAKIT DEPOSU

Organik olan her şey toprak altında gübreye dönüşmektedir. Mantar ve küfler sayesinde doğada yaşam süresini bitiren her canlı farklı bir şekilde yaşama katkıda bulunmaktadır. Toprak altında muhafaza edilen fiberglas toprak altı depolar, mantar ve küfe karşı dayanıklıdır. Bunun yanı sıra toprak altında asidik özelliğe sahip bakterilerden de etkilenmez. 
Toprak altı mazot tankı ürünlerimiz plastik su deposu ve polyester mazot tankı olarak iki grupta üretilmektedir. İçerisinde bulunduracağınız yakıt ve petrol türevi olan ürün cinsine göre satış temsilcilerimiz sizler için en iyi toprak altı mazot tankı çözümünü polietilen veya fiberglas yakıt deposu olarak sunmaktadır.

Bir diğer konu ise toprak altı mazot tankları üzerinden geçebilecek ağırlıklara karşı dayanıklı mıdır oluyor. Bu sorunun sorulması gayet doğal çünkü mazot tankları konumlandırıldığı yer itibariyle üzerinden hep tonlarca ağırlıktaki araçlar geçmektedir. Bu konuda da gözünüz arkada kalmasın. Karmod Plastik, ürettiği bütün ürünlerde olduğu gibi toprak altı yakıt depolarını da her türlü duruma karşı test etmiştir. Ağırlık testleri de bu depoların toprak altına gömülerek üzerinden tonlarca aracın defalarca geçilmesi sureti ile test edilmiştir. Bu testlerden de başarı ile geçmiştir.
Bir başka test ise bu depoların içerisinde bulunan yakıt ve mazotun içerisinde bulunan maddeler ile tepkimeye girip girmediğidir. Alternatif olarak foseptik çukurlarında da kullanılan yakıt depoları içerisinde her türlü yakıt depolayabileceğiniz türdendir. Bunun dışında bu depolar, toprak altındaki organik ayrıştırıcılara karşı da mukavemet göstermiştir. 

Karmod Plastik farkıyla, son teknoloji ve Avrupa standartlarında üretimini gerçekleştirmiş olduğumuz 5 tonluk polietilen toprak altı yakıt depomuz geniş kullanım portföyüyle toprak altı yakıt deposu sektöründe fark yaratmıştır. Mukavemetli yapısı, çok yüksek darbelere karşı dayanıklılığı, toprak altı yapıya uygunluğu, özel güçlendirilmiş polietilen malzeme ile üretilmiş olması sayesinde ülkemizde yer alan toprak altı yakıt depolarından farklı olduğunu göstermektedir. 5 tonluk polietilen toprak altı yakıt depomuzu incelemek için tıklayınız. Bunun yanı sıra farklı ürün portföyü ile toprak altı mazot tankı ve toprak altı yakıt deposu ihtiyaçlarınız için Karmod Plastik her zaman çözüm üretmektedir.


Mazot Tankı ve Yakıt Deposu Ürünlerimizin Size Sağladığı Avantajları

  • İstenilen ölçüde, ebatta ve tonajda yapılabilir.
  • Giriş ve çıkış manşonları istenilen ölçüde yapılabilir.
  • Giriş ve çıkış manşonları istenilen yere konulabilir.
  • Montaj ya da müdahale kapağı müşteri isteklerine göre konumlandırılabilir.
  • Seviye ve basınç ölçüm sistemi gibi ek bileşenler müşteri isteğine göre depo üzerine konulabilir.
  • Mazot tankı ve yakıt deposu ürünlerimiz müşteri isteklerine göre farklı özellikler ile üretilebilmektedir.

Mazot Tankı ve Yakıt Deposu Ürünlerimizin Fiyatları Nedir?

Birinci kalite hammadde ve birinci kalite işçilik ile üretilen toprak altı depolarda özelleştirmeler yapılabilmektedir. Fakat fabrika ayarlarında üretilen toprak altı depoların fiyatları modelden modele değişmektedir. 
Toprak altı depoları iki kategoride inceleyebiliriz. Bunlardan birincisi plastik depolar, ikincisi ise polyester depolardır. Polyester depoların en küçük hacimli olanı 400 litre fiyatı 5.240 TL iken, en büyük hacimli 100 ton polyester depo ise 280.490 TL’dir. Her ihtiyaca uygun üretildiğini söylemiştik. Plastik depolar da ise en küçük hacme sahip 2 ton depo 7.975 TL iken, en büyük hacme sahip 5 ton depo ise 13.685 TL’dir.

Bunların haricinde Karmod Plastik’in milenyum çağına ayak uyduran milenyum depo modellerini incelemeyi unutmayın. Milenyum depolar, yenilikçi ve modern tasarımlarıyla depo sektöründe bir çığır açmışlardır. Dikey depo olarak da kullanılan bu depolar ebat olarak 500 litreden başlayıp 2000 litreye kadar büyümektedir.
 

Paylaş

İletişim Formu
Aşağıdaki formu doldurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Loading...