Standart
Ürün Özellikleri
  • Genişlik / Çap 100 cm
  • Yükseklik 205 cm
  • Kalınlık 2,5 mm
  • Manşon 1 "
  • Kapak 33 cm
  • Kapasite 1500 Litre
  • Çalışma Sıcaklığı -5°C +60°C

1500 Litre Polyester Dikey Depo

Günümüzde endüstri alanında pek çok farklı depolama ürünü kullanılmaktadır. Fakat en çok kullanılan depolama ürünleri polyester su deposu modellerinden oluşmaktadır. Bu tarz depolama ürünlerini sanayilerin etrafında çoğu kez görmekteyiz. Endüstriyel kullanımın yanında, bireysel olarak kullanımı da oldukça fazladır. 

Kullanıcısına 1500 Litre kullanım hacmi sunan modelimizde kullanıcısına çeşitli maddi ve manevi faydalar sağlamaktadır. Keza bu hususta etrafımızda ve sanayi alanında pek çok depo modeli görmekteyiz. Fakat modelimiz polyester hammadde ile üretildiğinden dolayı sanayi kullanımında bir tık öne geçmektedir. 1500 Litre kullanım hacmine sahip modelimizin genel kullanım amaçlarına baktığımızda; kimyasal veya organik fark etmeden herhangi bir içeriğin kötü olan dış çevre ve sert iklim koşullarından korunması amaçlanarak depolanıp, depolanan içeriğin bir yerden farklı bir yere sevk edilmesine ve içeriğe ihtiyaç duyulduğunda, tahliye vanası kullanılarak tahliye edilip kullanılmasına imkan tanıyan araçlar olarak karşımıza çıkmaktadır. 

Bizler depolama ürünleri üretmeye 1986 yılında başlayarak, her daim kendimizi üretim konusunda yenilemekte ve geliştirmekteyiz. Bu hususta dikey tasarıma sahip modelimiz de değişken ihtiyaçlara çözüm olabilmektedir. Endüstriyel kullanım alanında kimyasal ve organik olarak pek çok içeriğin depolanmasında kullanılmaktadır. Bireysel olarak ise evlerimizde ve kırsal alanlarda yaygın olarak kullanılan bir depolama ürünüdür. Bunların yanı sıra 1986 yılından bugüne kadar sektörde bulunan köklü tecrübemiz sayesinde modelimizi son teknoloji üretim sistemleri ile üretmekteyiz. Bu sebepten ötürü modelimiz daha uzun ömürlü ve daha dayanıklı olmaktadır. Ürünlerimize daima güvendiğimiz için modelimizin iki yıl boyunca imalat hatalarına karşı firmamız garantisi altındadır.

1500 Litre Polyester Dikey Depo Hammadde Özellikleri

Modelimiz polyester hammadde ile üretilmekte ve bu hammaddenin öne çıkan en önemli özelliği kimyasal dayanıklılığı olmasıdır. Bu dayanıklılık sebebiyle endüstriyel kullanımı oldukça fazladır. Modelimiz özünde polyester reçine ve cam elyaf birleştirilerek elde edilen ana polyester malzemenin özel yapıştırıcılar kullanılarak birleştirilmesi sonucunda üretilmektedir. Fakat bahsettiğimiz üretim reçetesine ekstra olarak izoftalik ile epoksi esaslı vinilester reçine katılır. Bu malzeme sonucunda kimyasal dayanıklılığa kavuşmaktadır. Üretim şekli dolayısıyla modelimizin yerinde montaj özelliği bulunmaktadır. 

Polyester hammaddenin kimyasal dayanıklılığı yanında zararlı UV ışınlara karşı yalıtkan bir koruması bulunmaktadır. Modelimiz de bu hammadde ile imal edildiği için dolayısıyla zararlı ışın yalıtımı özelliği modelimize geçmektedir. Zararlı ışıkları içerisine geçirmeyen modelemizin içerisinde yosun, parazit ve bakteri oluşumu görülmez. Polyester hammaddelerin genel olarak çalışma ısı oranları en sıcak +60 derecedir. Bu hususta modelimizinde en sıcak çalışma ısı oranı 60 derecedir.

1500 Litre Polyester Dikey Depo Teknik Özellikleri

Modelimize dışarıdan baktığımızda göze çarpan teknik detaylar; 1500 Litre kapasiteye sahip olması ve dikey bir tasarıma sahip olmasıdır. Bu ölçüler kapsamında ve kapak tasarımından dolayı temizliği kolayca yapılır. Depolama ürünleri içerisinde kötü koku oluşmaması için temizliği düzenli yapılan yapılmalıdır. Temizlik esnasında, kullandığınız temizleyicilerin organik içerikli ve kokusuz olması önerilir.

Modelimizin kağıt üzerinde bulunan teknik detaylarına baktığımızda ise yüksekliğinin 205 santimetre, genişliği 100 santimetre, malzeme kalınlığı 2,5 milimetre ve kapak çapı 33 santimetre olduğunu görmekteyiz. Son olarak modelimiz sadece orjinal polyester renginde değil, istenilen herhangi bir renk ile üretilebilir. Farklı renklerdeki depolama ürünleri ile farklı içeriklerinizi çok daha rahat kategorize edebilirsiniz. Sizlerde dikey tasarıma sahip modelimizi web sitemizden inceleyebilir, satın almak isterseniz hemen müşteri temsilcilerimizle görüşerek fiyat teklifi alabilirsiniz. 

  • Yüksek UV ve darbe dayanımına sahiptir.
  • Farklı renk seçenekleri mevcuttur.
  • Dik, yatay ve dört köşe olmak üzere farklı modeller mevcuttur.
  • Hem yer üstü, hem de yer altı deposu olarak kullanılabilir.
  • Temizliği ve bakımı çok kolay, uzun ömürlü, kokusuz, sağlıklı ve ekonomiktir.
  • 200 L’den 100000 L’ye değişen hacimlerde üretilmektedir.
  • Ürünlerimiz, imalat hatalarına karşı garantimiz altındadır.
  • Kullanımdan hasar gören depoların onarımı mümkündür.
  • - 5°C + 60°C arasında kullanılabilir.
  • Ölçülerimiz ± (%3) değişkenlik gösterebilir.
Değerlendirmeler
Polyester Dikey Depolar
1500 Litre Polyester Dikey Depo
Adet
Diğer Ürünler
400 Lt Dik Polyester Su Deposu Polyester Dikey Depolar 400 Litre Polyester Dikey Depo 9.450,00 ₺ İncele
500 Lt Dik Polyester Su Deposu Polyester Dikey Depolar 500 Lt Polyester Dikey Depo 10.625,00 ₺ İncele
750 Lt Dik Polyester Su Deposu Polyester Dikey Depolar 750 Lt Polyester Dikey Depo 12.975,00 ₺ İncele
1 Ton Polyester Dikey Su Deposu Polyester Dikey Depolar 1000 Litre Polyester Dikey Depo 14.815,00 ₺ İncele
2 Ton Polyester Dikey Su Deposu Polyester Dikey Depolar 2000 Litre Polyester Dikey Depo 22.540,00 ₺ İncele
2.5 Ton Polyester Dikey Su Deposu Polyester Dikey Depolar 2500 Litre Polyester Dikey Depo 24.730,00 ₺ İncele
3 Ton Polyester Dikey Su Deposu Polyester Dikey Depolar 3000 Litre Polyester Dikey Depo 27.395,00 ₺ İncele
3.5 Ton Polyester Dikey Su Deposu Polyester Dikey Depolar 3500 Litre Polyester Dikey Depo 31.395,00 ₺ İncele
Loading...